Transfer och resor till logiskolor vid digital  incheckning

För er som checkat in digitalt fungerar det digitala Cup-Passet i lokaltrafik och ni kan ta er till er logiskola lagom till 19.00. Efter klockan 18:30 finns transfer från Gothia Arena till logiskolan med slingbuss. Bussen avgår så snart den är fylld. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er. Vi har tillgång till skolorna från kl. 19:00.

Transfer från Göteborgs Tågcentral till Gothia arena incheckning 

Onsdagen 8:e maj - kl. 16:30-23:00.

Ni som anländer med tåg till Göteborgs Centralstation. Ni finner slingbussen på Nils Ericssons Terminalen bussterminal, Gate nr 25. Slingbussen kör från Nils Ericssons Terminalen till In-check Gothia Arena. Observera att det inte finns någon tidtabell, bussen avgår med jämna mellanrum kl. 16:30-23:00.

Transfer från Gothia Arena incheckning till logiskolor

Klockan 18:30 finns transfer från Gothia Arena till logiskolan med slingbuss. Bussen avgår så snart den är fylld. Väl framme vid er logiskola möts ni av en logivärd som går igenom säkerhets- och ordningsföreskrifter med er. Vi har tillgång till skolorna från kl. 19:00.

Transfer från Landvetter Flygplats

Under onsdagen 8 maj (från kl. 12:00) ordnar vi med transfer från Landvetter. Viktigt att meddela i anmälan att ni önskar Transfer från Landvetter senast den 21 mars. Transfer kan endast bokas för minimum 10 personer per grupp och för de som har köpt Cup-Pass.

Basketfestival har INGEN transfer under söndagen från Göteborg till Landvetter. Lagen hänvisas till Flygbussen https://www.flygbussarna.se/landvetter .

Lycka till i turneringen!